Виберіть сторінку

Запрошуємо долучитися до онлайн-табору з написання проєктних заявок «Горизонт Європа»

Запрошуємо долучитися  до онлайн-табору з написання проєктних заявок «Горизонт Європа»

Шановні науковці та здобувачі ДонНУ імені Василя Стуса, запрошуємо вас долучитися  до онлайн-табору з написання проєктних заявок «Горизонт Європа» для України.

Мета ініціативи – допомогти дослідникам та інноваторам з України підготувати ґрунтовні проєктні ідеї, пов’язані з майбутніми конкурсами програми «Горизонт Європа» (HEU). Учасники пройдуть навчання з написання високоякісних конкурентоспроможних заявок, що сприятиме їхній інтеграції в дослідницькі та інноваційні мережі ЄС.

Коли? 3-7 липня 2023 року.

Програма навчання передбачає розбір ключових елементів заявок програми «Горизонт Європа»: досконалість, вплив, реалізація/робочий план. Завантажити програму можна за покликанням: https://horizoneuropeukraine.service-facility.eu/docs/Agenda_PWC_Ukraine.pdf?fbclid=IwAR10WOAsrYAxWyO_tpx-NYV8U9GayH5HR7b4-s474opPmT9IJhxOcHoRq5A

PWC буде організовано в межах Програми Європейської комісії з надання послуг на підтримку глобального підходу в дослідженнях та інноваціях;

PWC для України відбуватиметься в онлайн-режимі та буде обмежена 4-ма годинами на день.

PWC буде складатися з оглядових презентацій для всіх 20 учасників та групової роботи у двох групах (група до 10 учасників та тренер). Тренери спрямовуватимуть та модеруватимуть роботу в групах.

Конкретні теми конкурсів програми «Горизонт Європа» будуть використані для написання частин проєктних заявок.

Реєструйтеся до 28 червня за покликанням: https://horizoneuropeukraine.service-facility.eu/

Олена Топчій

Архіви

Приєднуйтеся до нас