Виберіть сторінку

Максим Бабик пройшов стажування в Антикорупційній школі НАБУ

Максим Бабик пройшов стажування в Антикорупційній школі НАБУ

Здобувач юридичного факультету ДонНУ імені Василя Стуса Максим Бабик пройшов стажування в Антикорупційній школі Національного антикорупційного бюро України.

Антикорупційна школа НАБУ покликана сприяти підвищенню інтересу молоді з усіх регіонів до боротьби з корупцією. Проєкт реалізується за підтримки Антикорупційної ініціативи ЄС (EUACI) – провідної антикорупційної програми підтримки в Україні, що фінансується ЄС, співфінансується і впроваджується Міністерством закордонних справ Данії.

Під час онлайн-сесії студенти-правники здобули навички OSINT, під час лекцій ознайомилися із міжнародним досвідом боротьби з корупцією, провели обговорення на тему євроінтеграції з експертами та глибше занурилися в особливості функціонування українських антикорупційних інституцій.

«І теоретичні знання, і практичні навички мені вдалось отримати завдяки участі в Антикорупційній школі Національного антикорупційного бюро України. Лекції від експертів та спеціалістів, які працюють у сфері антикорупції, розмови та співпраця з детективами НАБУ допомогли мені глибше розуміти сутність проблеми, яка породжена всюдисущим існуванням корупції в нашій державі, та стратегій її вирішення. Участь у такому заході – це колосальний досвід, який буде використаний мною у майбутній професійній діяльності. Здобути можливість стажуватись у Національному антикорупційному бюро було найкращою винагородою за виконану роботу. Дякую НАБУ, Антикорупційній ініціативі ЄС за можливість стати частиною такого крутого проєкту!» – ділиться враженнями Максим Бабик.

Олена Топчій

Архіви

Приєднуйтеся до нас