Виберіть сторінку

Стартував ІХ Відкритий регіональний творчий конкурс учнівської і студентської молоді «Слово у душі – душа у слові»

Стартував ІХ Відкритий регіональний творчий конкурс учнівської і студентської молоді «Слово у душі – душа у слові»

Інформуємо, що за погодженням із Департаментом гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації та Департаментом освіти і науки Донецької обласної державної адміністрації з метою популяризації українського слова, активізації творчих сил учнівської і студентської молоді, естетичного виховання та духовного розвитку молодого покоління, а також підтримки взаємодії освітніх закладів у загальному полі Донецького та Подільського країв проводиться ІХ Відкритий регіональний творчий конкурс учнівської і студентської молоді «Слово у душі – душа у слові» (далі – Конкурс) упродовж лютого – травня 2024 року у два тури.

У І турі учнівська і студентська молодь у своїх освітніх закладах виконують творчі роботи на запропоновані теми. З-поміж учасників відбираються переможці для участі в другому турі.

У ІІ турі беруть участь лише переможці І туру. Звертаємо вашу увагу, що до 05 квітня 2024 року необхідно подати заявку на участь в конкурсі та роботу до оргкомітету Конкурсу в письмовій (21021, м. Вінниця, вул. 600-річчя, 21, кімн. 610) чи в електронній формі  на email [email protected] (форми індивідуальної та колективної заявок розміщено в додатках 1, 2).

Можливий також індивідуальний запис на Конкурс за умови очної участі в ІІ турі. ІІ тур – 27 квітня 2024 року.

ІІ тур Конкурсу відбувається лише для тих, хто пише есе. Тур проходить у режимі онлайн на базі Донецького національного університету імені Василя Стуса (м. Вінниця, м. Вінниця, вул. 600-річчя, 21; покликання буде надіслане перед ІІ туром).

До участі в Конкурсі запрошуються також автори-початківці, усі, хто небайдужий до творення власного прозового, поетичного чи драматургічного твору, а також створення переконливих публіцистичних есе, нарисів (до 05.04.2024 р. власні твори потрібно надіслати на адресу: 21021, м. Вінниця, вул. 600-річчя, 21, кімн. 610; з позначкою «На конкурс»). У кожній із номінацій – проза, поезія, драматургія, публіцистика, есе, науково-дослідна робота – переможці визначаються окремо.

Учасники конкурсу отримують сертифікати установленого зразка про участь у Конкурсі, переможці нагороджуються дипломами (три місця в кожній номінації), грамотами (чотири учасники). Абсолютних переможців буде відзначено Нагородами імені Михайла Коцюбинського, імені Степана Руданського, імені Василя Стуса, імені Ольги Виноградової.

Відзнаки про участь і перемогу у ІХ Відкритому творчому конкурсі учнівської і студентської молоді «Слово у душі – душа у слові» вручають у День Донецького національного університету імені Василя Стуса. Сертифікати отримують також учителі, викладачі усіх учасників Конкурсу (в електронній формі).

«Положення про проведення Відкритого регіонального творчого конкурсу учнівської і студентської молоді  «Слово у душі – душа у слові»» і «Додаток до «Положення про проведення Відкритого регіонального творчого конкурсу учнівської і студентської молоді  «Слово у душі – душа у слові»») надано в додатках 3, 4.

Запитання щодо організації конкурсу можна поставити в листі на e-mail: [email protected]

Оргкомітет Конкурсу

Архіви

Приєднуйтеся до нас