Виберіть сторінку

Топ-9 мастхевів, які допоможуть вам у навчанні та роботі

Топ-9 мастхевів, які допоможуть вам у навчанні та роботі

Якщо у вас ще немає того самого застосунку, який би зміг допомогти чи полегшити ваше навчання, то ця підбірка – для вас!

Зберігайте, щоб не загубити:

1) TomatoTimer – застосунок для прокрастинаторів. Він допоможе керувати вільним часом, що дозволить відкласти непотрібні заняття й сісти за виконання роботи.

2) За допомогою EverNote у вас більше не виникатиме труднощів із веденням нотаток! Їх можна створювати у текстовому форматі, як малюнки, фотографії тощо. Після створення замітки зберігаються в електронних блокнотах, які можна редагувати, шукати, відмічати ярликами та експортувати для використання на інших пристроях.

3) EasyBib – допоможе в оформленні бібліографії, списку використаних джерел для вашого есею чи реферату. Додаток робить зайву роботу за вас – просто введіть назву джерела та отримайте правильно оформлене цитування.

4) Coursera – фокус цього застосунку в тому, що тут ви можете знайти й переглянути безліч курсів із різних предметів – від хімії до історії журналіста. Причому, тут є курси від провідних університетів та інститутів усього світу.

5) Canva – мастхев, який допоможе у візуальному оформлені ваших газет, презентацій, відео.

6) Speechy Lite – застосунок, який розпізнає текст із надиктовування майже 40 мовами. Результат можна зберегти й надіслати собі на пошту.

7) InShot – відеоредактор, який допоможе початківцю розібратися в монтуванні відео. Там є безліч переходів, ефектів, які допоможуть зробити ваші проєкти цікавішими.

8) SimpleMindLite – застосунок дає можливість створювати схеми та мапи думок будь-якого масштабу, сортувати та впорядковувати їх. Попри те, що мова застосунку – англійська, завдяки легкому та зрозумілому інтерфейсу він буде для зручним навіть для тих, хто нею не володіє.

9) Сторінки інстаграм @journ.donnu_vin, @fiat_donnu то @donnu_vin – допоможуть вам дізнаватися про новинки, важливу інформацію про факультет та спеціальності.

Анастасія Поліщук, здобувачка факультету інформаційних і прикладних технологій

Архіви

Приєднуйтеся до нас