Виберіть сторінку

Засідання Ради з якості вищої освіти ДонНУ імені Василя Стуса

Засідання Ради з якості вищої освіти ДонНУ імені Василя Стуса

У Донецькому національному університеті імені Василя Стуса 1 лютого відбулося засідання Ради з якості вищої освіти. Його відкрив голова Ради, ректор ДонНУ імені Василя Стуса Ілля Васильович Хаджинов.

Відповідальний секретар Приймальної комісії Світлана Книш і доцент кафедри маркетингу та бізнес-аналітики Андрій Таранич презентували маркетинговий аналіз освітніх програм.

Голова комітету з ліцензування та акредитації Тетяна Орєхова  представила «Дорожню карту» акредитації ОП на 2024-2025 н. р.

Голова рейтингового комітету Олена Скопова прозвітувала про стан заповнення персональних рейтингових анкет НПП.

Голова комітету з навчально-методичного забезпечення освітнього процесу Сергій Сегеда доповів про підсумки формування освітніх траєкторій здобувачами вищої освіти на ІІ семестр 2023-2024 н. р.

В. о. директора навчально-наукового інституту розвитку академічного потенціалу, голова рейтингового комітету Світлана Жильцова презентувала аналіз стану реалізації дорожніх карт інтернаціоналізації діяльності факультетів ДонНУ імені Василя Стуса за 2023 рік та напрацювання рекомендацій щодо підвищення їх результативності.

В.о. директора Навчально-практичного центру кар’єри та професійного зростання Діана Тучак проінформувала щодо наскрізних програм практичної підготовки для здобувачів освітніх програм «Кібербезпека та захист інформації», «Міжнародне право» та запропонувала їх затвердити.

Проректор з наукової та навчальної роботи ДонНУ імені Василя Стуса Сергій Радіо проінформував про склад проєктних груп освітніх програм, за якими здійснюється підготовка в Університеті, та запропонував їх затвердити.

Ілля Хаджинов доповів про зміни у складі Ради з якості вищої освіти ДонНУ імені Василя Стуса.

Ілля Васильович подякував усім присутнім за жваве обговорення питань порядку денного та плідну роботу, що наближає нас до перемоги.

Олена Топчій

Архіви

Приєднуйтеся до нас