Виберіть сторінку

Міжнародний день боротьби за права жінок та міжнародний мир

Міжнародний день боротьби за права жінок та міжнародний мир

Колектив Донецького національного університету імені Василя Стуса разом зі світовою спільною відзначає Міжнародний день боротьби за права жінок та міжнародний мир!

Міжнародний жіночий день є закликом до гендерної рівності у світі, вільному від упереджень, стереотипів і дискримінації.

Сьогодні хочеться доземно вклонитися нашим захисницям, які взяли до рук зброю, аби пліч-о-пліч зі своїми  чоловіками, батьками, синами боронити Україну від російських окупантів, відстоювати свободу, незалежність, соборність та територіальну цілісність нашої держави.

Дорогі колежанки, захоплюємося вашою багатогранністю: чарівністю, ніжністю, добротою, душевною витонченістю, ініціативністю, мудрістю, водночас рішучістю, наполегливістю, витривалістю та сміливістю!

Зичимо вам весняного натхнення та мирного неба, реалізації задумів і здійснення заповітних мрій, наснаги та гармонії, добробуту і відкриття нових горизонтів! Бажаємо вам сонячних днів, зігрітих любов’ю та ласкою рідних, незабутніх моментів та професійних успіхів, нових злетів і перемог, всесвіт щастя та доброти!

З повагою колектив ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас