Виберіть сторінку

Шість наукових журналів ДонНУ імені Василя Стуса включено до Реєстру суб’єктів у сфері медіа

Шість наукових журналів ДонНУ імені Василя Стуса включено до Реєстру суб’єктів у сфері медіа

У четвер, 14 березня 2024 року, відбулося засідання Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, одне з питань якого стосувалося реєстрації наукових періодичних видань Донецького національного університету імені Василя Стуса в якості суб’єктів у сфері друкованих медіа відповідно до Закону України «Про медіа».

Раді повідомити, що шість наукових журналів, засновником яких є Університет, включено до Реєстру суб’єктів у сфері медіа:

– «Вісник Донецького національного університету імені Василя Стуса. Серія політичні науки» (категорія Б, https://jvestnik-politology.donnu.edu.ua/index);

– «Вісник Донецького національного університету імені Василя Стуса. Серія: Психологічні науки» (https://jvestnik-psychological.donnu.edu.ua/index );

– «Лінгвістичні студії / Linguistic Studies» (категорія Б, https://jlingst.donnu.edu.ua/index );

– «Лінгвокомп’ютерні дослідження» (https://r.donnu.edu.ua/handle/123456789/2250 );

– «Політичне життя / Political life» (категорія Б, https://jpl.donnu.edu.ua/index);

– «Правничий часопис Донецького національного університету імені Василя Стуса» (категорія Б, https://jpchdnu.donnu.edu.ua/index ).

Раніше Університет зареєстрував науковий журнал «Public networks and communications» (ідентифікатор медіа – R30-02568).

У черзі на реєстрацію інші видання Університету – науковий журнал категорії Б «Економіка і організація управління / Economics and Organization of Management», а також наукові журнали, утворені в 2023 році – «Ukrainian Journal of Information Systems and Data Science» та «Теоретичні і прикладні аспекти інформаційної, бібліотечної та архівної справи».

Трансляцію засідання можна подивитися на Youtube-каналі Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення: https://www.youtube.com/watch?v=hZBzJ44yFM8 (час розгляду питання Університету – 46:00).

Університет висловлює подяку Вадиму Мазурику, представнику Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення у Вінницькій області, за всебічну консультативну підтримку!

Запрошуємо авторів-науковців до співпраці!

Сергій Радіо

Архіви

Приєднуйтеся до нас