Виберіть сторінку

День HR-менеджера

День HR-менеджера

Традиційно, кожної третьої середи вересня в Україні святкують день фахівця в галузі управління персоналом – HR-менеджера. На честь цього свята у молодіжному центрі “Квадрат” було проведено HR FEST DONNU 2019 за участі провідних фахівців-практиків у сфері управління персоналом, викладачів кафедри менеджменту та поведінкової економіки, а також студентів економічного факультету Стусівського університету.

Відкрила фестиваль декан економічного факультету, доктор економічних наук, професор Лариса Шаульська, яка розповіла про роль та місце HR-менеджера у сучасному світі.

Професійними лайфхаками з учасниками заходу ділилися запрошені експерти-практики: засновниця компанії «HR Gelios» Тетяна Нікіфорова, HR-директор ТОВ «Промавтоматика Вінниця» Катерина Штопко, менеджер з персоналу ТЦ «Метро» Анна Хмарська.

У рамках фестивалю обговорювали сучасні тренди у сфері управління персоналом. Цікаві факти про мотивацію, HRM, кадровий аудит, евент-менеджмент, конфліктологію, охорону праці розповіли викладачі кафедри менеджменту та поведінкової економіки.

Учасникам заходу був запропонований інтерактив – оцінка компетенцій HR-менеджмента. Кожен мав змогу оцінити важливість запропонованих компетенцій. Отримані результати стали предметом жвавих дискусій.

Зі словами вітання до гостей звернулися випускники спеціальності «Управління персоналом», які вже успішно будують кар’єру у провідних національних компаніях. Долучилися до них й студенти, які тільки починають свій професійний шлях.

Студенти кафедри менеджменту та поведінкової економіки підготували низку кейсів з актуальних проблем управління персоналом, а також номери професійного НR-гумору.

Наприкинці свята гостей чекала лотерея з розіграшом пам’ятних подарунків та частування смаколиками.

Архіви

Приєднуйтеся до нас