Виберіть сторінку

Виклики викладання в умовах війни: серія вебінарів для викладачів ЗВО України

Виклики викладання в умовах війни: серія вебінарів для викладачів ЗВО України

З 7 листопада 2023 до 27 лютого 2024 року професор кафедри конституційного,  міжнародного і кримінального права Елла Деркач узяла участь у серії вебінарів «Виклики викладання в умовах війни» від Центру викладання та навчання у вищій освіті Саксонії у співпраці ГО «ВИЩЕ». Участь у проєкті була можлива для викладачів українських ЗВО на конкурсній основі.

Програма включала серію вебінарів українською та англійською мовою:

1️. Залучення студентів онлайн: методи та інструменти, які привертають увагу студентів і сприяють змістовній взаємодії онлайн, забезпечують динамічний та інтерактивний процес онлайн-навчання.

  1. Ефективне оцінювання онлайн: створення справедливої та ефективної системи оцінювання, яке дозволить оцінити всі складові компетентностей, що формуються.
  2. Викладання в гібридному форматі: складнощі гібридного навчання, як організувати взаємодію між тими, хто в аудиторії і тими, хто навчається онлайн, для створення гармонійного освітнього досвіду, що відповідає різним потребам студентів.
  3. Травмочутливе викладання: стратегії для створення безпечного та сприятливого навчального середовища для забезпечення емоційного благополуччя та навчання студентів.
  4. Міжкультурне навчання: охоплює різноманітття та мультикультуралізм у межах класу (або класної кімнати), відточуючи навички міжкультурного викладання, які сприяють розумінню, повазі та співпраці між учнями різного походження.

Участь у проєкті дозволила обмінятися досвідом, ідеями, отримати нові знання, заглибитися в основні аспекти викладання в умовах воєнного часу.

Дякуємо організаторам за можливість долучитися до надзвичайного заходу!

Юридичний факультет ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас