Виберіть сторінку

Конференція трудового колективу в ДонНУ імені Василя Стуса

Конференція трудового колективу в ДонНУ імені Василя Стуса
15 лютого в Донецькому національному університеті імені Василя Стуса відбулася Конференція трудового колективу. Ректор Роман Гринюк привітав усіх присутніх та запропонував вшанувати пам’ять студента історичного факультету Донецького національного університету імені Василя Стуса, засновника і голови Донецької обласної молодіжної громадської організації «Поштовх», добровольця Юрія Матущака хвилиною мовчання, який у серпні 2014 трагічно загинув у Іловайському котлі.

Продовжуючи традицію, Роман Федорович запропонував обрати головуючого конференції трудового колективу та запросив до президії завідувача кафедри загальної фізики та дидактики фізики, професора Володимира Русакова, кандидатуру якого одноосібним схвальним голосуванням підтримав увесь колектив.

Володимир Федорович привітав усіх присутніх та підтвердив фак легітимності та правомочності Конференції. Першим питанням порядку денного стало затвердження Регламенту роботи Конференції трудового колективу ДонНУ імені Василя Стуса. Вдповідно до регламенту було обрано робочі органи КТК: президію, лічильну комісію, секретаріат та редакційну комісію.

Наступним питанням порядку став розгляд щорічного звіту ректора про роботу колективу Університету та перспективні завдання розвитку ДонНУ імені Василя Стуса. Роман Федорович акцентував увагу на структурі звіту відповідно до трьох пріоритетів Стратегії розвитку ДонНУ імені Василя Стуса 2017-2025 роки та тезово окреслив основні досягнення за відповідними пріоритетами. Детальніше ректор Стусівського університету зупинився на питаннях контингенту здобувачів вищої освіти, індифікативної вартості навчання, підготовки науково-педагогічних кадрів, маркетинговій стратегії просування освітніх послуг Університету, якості професорсько-викладацького складу, кадровій політиці вишу, міжнародній діяльності ЗВО. Серед здобутків 2018 року Роман Федорович назвав низку реалізованих проектів у партнерстві з інститутами влади та громадського середовища, зауваживши, що цей напрям освітньої діяльності не

тільки поповнює спеціальний фонд, а й розширює соціальний капітал Університету та залучає нових партнерів. Зупинився Роман Федорович і на позитивній тенденція – стабільному зростанні надходжень від освітніх послуг. Далі Роман Федорович зосередив увагу на науковій діяльності, яка дозволяє Університету утримувати свої позиції у національних та міжнародних рейтингах. Також Роман Федорович розповів про присутність Університету в інформаційному просторі, а також відзначив пул експертів у різних питаннях суспільного життя, які представляють Університет та формують імідж експертного середовища.

На КТК також було дообрано членів Вченої ради Стусівського університету, зокрема: Пруса Леоніда Івановича – в. о. директора філії ДонНУ імені Василя Стуса; Петришену Юлію Миколаївну – директора навчально-практичного інформаційно-комунікаційного центру; Ситар Ганну Василівну – доцента кафедри загального та прикладного мовознавства і словянської філології.

Заключним питанням порядку денного стало обговорення та схвалення Колективного договіру ДонНУ імені Василя Стуса на 2019-2025 роки.

Архіви

Приєднуйтеся до нас