Виберіть сторінку

Участь викладачів Стусівського університету у програмі Erasmus+ Staff Mobility for Teaching у Господарській Академії Д.А. Ценова (Свіштов, Болгарія)

Участь викладачів Стусівського університету у програмі Erasmus+ Staff Mobility for Teaching у Господарській Академії Д.А. Ценова (Свіштов, Болгарія)

За результатми подання проектних заявок на мобільність у рамках програми Erasmus+ відділом міжнародних зв’язків ДонНУ імені Василя Стуса спільно з міжнародними службами Господарської Академії Д.А. Ценова (Свіштов, Болгарія) нашим Університетом було отримано грант на Erasmus+ Staff Mobility for Teaching.

У рамках цієї програми доцент кафедри менеджменту та поведінкової економіки економічного факультету Бей Ганна Вадимівна гідно представила наш Університет, провела ряд цікавих і змістовних зустрічей із науковцями та викладачами різних країн світу, яких зібрала під своїм дахом Господарська Академія імені Д.А.Ценова, один з трійки найкращих економічних університетів сонячної Болгарії. Пані Ганна ознайомилась із особливостями роботи Академії та організації робочого процесу в болгарській системі вищої освіти, виступила із результатами власних досліджень у професійному напрямку перед студентами і колегами з Академії та іншими учасниками програми. На світлинах ви можете побачити як пані Ганна представляє слухачам лекцію на тему “Professional roles of HR Manager: how to gain competitive advantages”.

Пізніше пані Ганна провела низку зустрічей із викладачами та науковцями, обговорюючи можливості подальшого співробітництва і зміцнення міжнародних зв`язків нашого університету та економічного факультету зокрема. Серед гостей програми в цьому році були представники Вірменії, В’єтнаму, Молдови, Чорногорії, які активно долучались до дискусії щодо сучасних проблем і перспектив розвитку економічної науки. За результатами роботи пані Ганна нагороджена сертифікатом, що підтверджує високий статус учасника мобільності та внесок у розвиток європейського співробітництва.

Архіви

Приєднуйтеся до нас