Виберіть сторінку

Квітневе засідання ректорату

Квітневе засідання ректорату
У Донецькому національному університеті імені Василя Стуса відбулося чергове засідання ректорату.
Відкрив засідання ректор Стусівського університету Роман Гринюк та оголосив питання порядку денного.
Помічник ректора з організаційно-правових питань Владислав Бурдига, Голова Студентської ради ДонНУ імені Василя Стуса Юля Лучицька, проректор з інноваційної діяльності та розвитку інфраструктури Андрій Гижко доповіли про підвищення спроможності студентського самоврядування впливати на процеси прийняття управлінських рішень.
Владислав Бурдига акцентував увагу на законодавчих правах та можливостях студентів, Юлія Лучицька презентувала короткий звіт роботи Студентського самоврядування за 2020-2021 рр. та анонсувала проведення чергових виборів до Студентської ради. Андрій Гижко запропонував залучити заступників деканів факультетів із виховної роботи до наставництва та формування дієвого студентського активу.
✅ Перший проректор Тетяна Нагорняк рекомендувала напрацювати дорожню карту реалізації прав і можливостей студентського самоврядування, впровадити академічне менторство аспірантів і докторантів. Ректор Стусівського університету Роман Гринюк запропонував сформувати кадровий студентський резерв та звернути увагу на розвиток студентської науки.
✅ Відповідальний секретар Приймальної комісії Окуньовська Юля проінформувала про стан готовності вступної кампанії 2021 р. Тетяна Леонтіївна подякувала співробітникам Приймальної комісії та деканам факультетів за інформаційний супровід профорієнтаційної діяльності та запропонувала сформувати план просування освітніх PhD-програм.
✅ Проректор з наукової роботи Ілля Васильович Хаджинов окреслив питання «Від перевірки на плагіат до культури академічної доброчесності». Роман Федорович Гринюк зазначив, що академічна культура та популяризація принципів академічної доброчесності вимагають системної роботи.
На завершення засідання ректор Стусівського університету подякував усім учасникам за плідну роботу.

Архіви

Приєднуйтеся до нас