Виберіть сторінку

Результати участі в Міжнародному студентському професійному творчому конкурсі з бухгалтерського обліку, оподаткування, аналізу та аудиту

Результати участі в Міжнародному студентському професійному творчому конкурсі з бухгалтерського обліку, оподаткування, аналізу та аудиту

За ініціативою Міністерства освіти України в лютому – травні 2021 року проводився  Міжнародний студентський професійний творчий конкурс з бухгалтерського обліку, оподаткування, аналізу та аудиту, метою якого є пошук і підтримка талановитої молоді у науково-дослідній діяльності майбутніх фахівців сфери обліку, аналізу, аудиту та оподаткування в умовах інтеграції та глобалізації.

Ковальчук Дар’я, здобувачка вищої освіти 4 курсу, СО «Бакалавр», спеціальність 071 «Облік і оподаткування»

За результатами участі у фіналі конкурсу здобувачка вищої освіти 4 курсу СО «Бакалавр» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» Дар’я Олександрівна Ковальчук здобула перемогу та отримала диплом ІІІ ступеня. Керівником наукової роботи Дар’ї Ковальчук є Олена Олександрівна Разборська, кандидат економічних наук, доцент, доцент кафедри обліку аналізу і аудиту. Наукові роботи під керівництвом О.О. Разборської не вперше презентуються у фіналі конкурсів у сфері обліку, аудиту, оподаткування, високо оцінюються членами журі та займають призові місця.

Конкурс проходив у три етапи: І етап – у закладах вищої освіти, ІІ та ІІІ етапи – у Одеському національному політехнічному університеті. Засновниками Конкурсу є Університет Марії Кюрі-Склодовської в Любліні, Бухарестський університет «АРТІФЕКС», Національний університет «Львівська політехніка», Одеський національний політехнічний університет.

Разборська Олена Олександрівна, кандидат економічних наук, доцент, доцент кафедри обліку аналізу і аудиту

Офіційною мовою згідно з правилами конкурсу було визначено англійську, що передбачало підготовку наукової роботи, її презентацію та відповіді на запитання англійською мовою.

Тема наукового дослідження, підготовленого Дар’єю Ковальчук під керівництвом Олени Олександрівни Разборської: «Imperative of digital transformation of internal audit: ensuring continuity of activity in crisis». Дослідження присвячене теоретичному обґрунтуванню та розробці рекомендацій щодо підвищення якості внутрішнього аудиту в практиці господарюючих суб’єктів в умовах цифрової трансформації для забезпечення безперервності їх діяльності в умовах кризи.

Щиро вітаємо Дар’ю Олександрівну Ковальчук та Олену Олександрівну Разборську з перемогою, успішною презентацією наукових досліджень. Бажаємо збереження високих позицій та нових наукових звершень.

Іонін Є.Є., завідувач кафедри обліку, аналізу і аудиту,

Тарасенко Л.О., старший викладач кафедри обліку, аналізу і аудиту

 

 

Архіви

Приєднуйтеся до нас