Виберіть сторінку

Інна Ахновська та Владислав Болгов: «Ми любимо світ і один одного»

Інна Ахновська та Владислав Болгов: «Ми любимо світ і один одного»
Сьогодні ми розповімо про те, як Університет не тільки навчає, а й об’єднує! Асоціація випускників ДонНУ імені Василя Стуса знайомить вас з щасливою сім’єю, кандидатами економічних наук, доцентами ДонНУ імені Василя Стуса, бізнес-тренерами і підприємцями Інною Олександрівною Ахновською та Владиславом Євгеновичем Болговим.

Пані Інна – випускниця економічного факультету ДонНУ імені Василя Стуса, яка закінчила Університет за спеціальністю «Економіка підприємства» у 1999 році. Пан Владислав навчався в іншому університеті Донеччини, проте познайомилися вони з пані Інною під час роботи над спільним проектом. Теперішній кандидат економічних наук Владислав Болгов уже з 12-ти років чітко знав, що буде саме економістом, а найулюбленішою його грою була «Монополія». Пані Інна з фахом економіста визначилася дещо пізніше, а в старших класах школи вона мріяла про філологічне майбутнє, навіть навчалася на підготовчому курсі «Юний філолог», отож у закоханих могли бути зовсім різні шляхи, але вони обрали одну дорогу на двох. «Якщо говорити відверто, то саме спільний фах поєднав наші життя», – замислюється пан Владислав.

Навчаючись в Університеті пані Інна вже на другому курсі зрозуміла, що хоче бути викладачем! Вона брала участь у багатьох Всеукраїнських та Міжнародних конференціях. «Взагалі, вже 24 роки мого життя пов’язані з нашим Університетом і економічним факультетом», – розповідає педагог з багатим досвідом. А от чоловік Інни Олександрівни зовсім не бачив себе викладачем, а в студентські роки мріяв бути «фінансовим ділком». «Мій потяг до науки розкрився під час написання першої наукової роботи, що була присвячена інфляції», – пригадує пан Владислав.

Подружжя працює разом в Університеті та поза його стінами, вони є керуючими партнерами просвітницького проекту «Сімейна школа економіки», і для них спільна робота йде тільки на користь. «Я вважаю, що сім’я надихає, «страхує» і завжди надає необхідну підтримку, тому вважаю, що дуже добре, коли у членів сім’ї є спільні інтереси і бізнес», – розповідає пані Інна. Її чоловік, друг та партнер у справах розділяє думку дружини: «На мій погляд, цементуючим елементом сім’ї є не спільне майно, а спільні погляди, інтереси та цінності».

Про наших сьогоднішніх героїв багато чути у Вінниці, хоча до 2014 року вони жили і працювали в Донецьку, потім переїхали до Києва, і тільки три з половиною роки живуть на Поділлі. Вони не зламалися, вистояли, як і раніше, радіють життю і досягають поставлених цілей.

«Мені допомогла мобільність: вміння прислухатися до себе, не йти «по головах інших», розуміння природи нестабільності середовища і можливість змінювати власні плани», – ділиться Інна Ахновська. Владислав Євгенович вважає, що для досягнення цілей незалежно від обставин, необхідно виховувати в собі сміливість, наполегливість, гнучкість та здатність дивитися на обставини неупереджено. Саме завдяки цим рисам, незважаючи ні на що, сьогодні вони мають успішний бізнес і постійно проводять тренінги, семінари, разом керують проектами у Вінниці та Києві. У цьому їм допомагає відкритість і бажання приносити користь громаді та країні в цілому, необхідність ділитися власними знаннями та прагнення до самореалізації. У своїй роботі найбільше подружжю подобається бачити захоплені очі зацікавлених слухачів та займатися тим, чим цікаво. Пані Інна в роботі надихається читанням та вдало поєднує свій хист до малювання і проведення занять та тренінгів, використовуючи скрайбінг як нову технологію презентації. Пан Владислав захоплюється нумізматикою та історією, що в свою чергу відбивається в результатах його роботи. Подружжя вміє гарно працювати і весело відпочивати, вони розповідають, що секрет їхнього гармонійного особистого та професійного життя криється у вдалому поєднанні приємного з корисним. Потрібно правильно чергувати роботу і дозвілля, а ця пара вміє віртуозно поєднувати ці дві здавалося б протилежні речі. Вони надзвичайно самовіддані в роботі, талановиті, постійно дізнаються щось нове та діляться своїми знаннями з усім світом.

На запитання, в чому секрет позитиву та звідки береться натхнення Інна Ахновська відповідає: «Ми любимо світ і один одного» Пані Інну надихають подорожі, завдяки чому вони з чоловіком, крім квест-боксів і книг, розробили і почали випускати власні моделі рюкзаків. Для пана Владислава секрет полягає у любові до людей, життя і справи, якою займається їхня родина, а головним джерелом натхнення для нього є сім’я.

Наостанок з любов’ю до Стусівського університету і до власної справи пані Інна та пан Владислав щиро бажають студентам та випускникам цінувати кожну мить життя, вірити у нашу країну і приносити добро наступним поколінням, знайти своє справжнє покликання та реалізувати себе в ньому!

Спілкувалась Анастасія Саржевська

Архіви

Приєднуйтеся до нас