Виберіть сторінку

«Зробимо світ безпечнішим!»: відкриття Спеціальної програми підвищення кваліфікації фітосанітарних інспекторів

«Зробимо світ безпечнішим!»: відкриття Спеціальної програми підвищення кваліфікації фітосанітарних інспекторів

Стусівський університет вкотре підтверджує свій статус надійного та соціально відповідального партнера для громадських і владних інститутів, міжнародної та вітчизняної бізнес-спільноти.

Під гаслом «Зробимо світ безпечнішим!» стартувала Спеціальна програма підвищення кваліфікації фітосанітарних інспекторів Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області. Вона реалізовується Донецьким національним університетом імені Василя Стуса спільно з Головним управлінням Держпродсоживслужби у Вінницькій області.

Координатором Спеціальної програми підвищення кваліфікації від Університету виступає Навчально-практичний центру кар’єри та професійного зростання.

 

 

Презентувала Спеціальну програму підвищення кваліфікації в. о. директора Навчально-практичного центру кар’єри та професійного зростання Вікторія Копельчук: «Сьогодні розпочинається навчання за Спеціальною програмою, що формувалася під вимоги Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області та сучасних викликів, які постають перед співробітниками служби».

Програма містить чотири блоки, які дають можливість отримати слухачам додаткові професійні компетентності. Нормативний блок побудований на правових засадах діяльності Держспоживслужби, розподілі повноважень та застосуванні правових актів у відповідності до чинного законодавства. Метою навального модуля «Справочинство» є підвищення рівня загальномовної підготовки, мовної грамотності, комунікативної компетентності та володіння ділового стилю мовлення. Підвищення ефективності професійної діяльності та якості обслуговування клієнтів за рахунок особистісного потенціалу розкриває блок «Клієнтоорієнтованість: будуємо екосистему». Підсумковий «Професійний блок. Екологія/фітосанітарія» дасть можливість слухачам сформувати комплексне уявлення про навколишнє середовище, екологічні чинники та їх взаємодію.

Тренери програми – висококваліфіковані викладачі ДонНУ імені Василя Стуса: кандидат юридичних наук, доцент, завідувач кафедри теорії та історії держави і права та адміністративного права Анжеліка Краковська, кандидат філологічних наук, доцент кафедри української мови Олена Важеніна, кандидат економічних наук, доцент, доцент кафедри бізнес-статистики та економічної кібернетики Інга Сивицька, доктор біологічних наук, доцент, професор кафедри ботаніки та екології Юрій Приседський.

 

 

Начальник відділу карантину рослин Віталій Жосан звернувся до учасників Спеціальної програми підвищення кваліфікації з побажанням постійного професійного вдосконалення та необхідності здобувати нові знання відповідно до вимог сьогодення. Також Віталій Володимирович окреслив трансформації, що відбулися у структурі Держпродспоживслужби та питання, що стосуються наближення українського законодавства до європейського.

«Спеціальна програма навчання є логічним продовженням співпраці Донецького національного університету імені Василя Стуса і Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області. Маю велику надію, що зусилля, докладені співробітниками Університету при створенні та реалізації цієї програми, матимуть велику користь для кожного з вас і Держпродспоживслужби загалом», – підсумувала координатор Спеціальної програми підвищення кваліфікації від університету Вікторія Копельчук.

Анастасія Саржевська

Архіви

Приєднуйтеся до нас