Виберіть сторінку

Всеукраїнська студентська олімпіада

Всеукраїнська студентська олімпіада

З метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку обдарованої студентської молоді, стимулювання їх творчої праці в Донецькому національному університеті імені Василя Стуса та на виконання наказу Міністерства освіти та науки України «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2018/2019 навчальному році» від 28.11.2018 р., № 1313 в Донецькому національному університеті імені Василя Стуса проводиться І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальних дисциплін та спеціальностей.

Олімпіада з навчальної дисципліни – це творче змагання з дисциплін циклів гуманітарної, соціально-економічної та природничо-технічної підготовки студентів, які вивчають відповідну дисципліну в поточному або закінчили її вивчати в минулому році.

Олімпіада з напряму, спеціальності – це творче змагання з професійної та практичної підготовки студентів старших курсів згідно з напрямами і спеціальностями, за якими здійснюється підготовка фахівців у вищих навчальних закладах за відповідними освітньо-кваліфікаційними рівнями.

Участь або перемога (І-ІІІ місце) в І-ІІ етапі Олімпіади має ряд заохочень (додаткові бали для нарахування академічної стипендії, враховується при вступі на СО «Магістр», нагородження на Вченій раді Університету та Фестивалі науки, можлива винагорода).

Детальну інформацію про дати та місце проведення Олімпіади з навчальних дисциплін та спеціальностей дивіться за посиланням:

Архіви

Приєднуйтеся до нас