Виберіть сторінку

День Героїв Небесної Сотні

День Героїв Небесної Сотні

Сьогодні Університетська родина Стусівського університету разом зі всією Україною вшановує пам’ять Героїв Небесної Сотні – людей, котрі поклали на вівтар нашої Свободи і Гідності найдорожче, що вони мали, – власні життя! Шість років тому відчайдушні патріоти відстоювали право всіх нас жити у вільній Україні. У цей день хочеться згадати ту щиру відвагу, силу духу та стійкість усіх тих, хто віддав своє життя під час Революції Гідності. Це люди різного віку та статі, яким було небайдуже майбутнє держави. Вони приходили на Майдан свідомо, відстоюючи права і свободи кожної людини.

За весь час протистоянь Майдан став серцем і душею України. Він об’єднав десятки тисяч українців з різних областей, районів, які пліч-о-пліч до кінця боролися за єдність, незалежність і справедливість.

Герої Небесної Сотні – взірці реального патріотизму, які своїм подвигом продемонстрували: ми – свободолюбива нація, яка ніколи не поступиться найважливішими для себе цінностями.

Низький уклін загиблим Героям, подяка усім Патріотам – за наш сьогоднішній день! Будьмо гідні їх подвигу, бережімо Україну, своїми справами наближаймо мир та добробут на рідній землі.

Герої не вмирають! Слава Україні! Слава її Героям!

 

З повагою, колектив ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас